Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Yeni Tarifler

latest

BUTİK PASTA/BUTİK KURABİYE /BİR KASE LEZZET (SİPARİŞLERİM)

 Siparişler Yaş pasta siparişi Şeker hamurundan kurabiye siparişleri Şeker hamurundan yaş pasta siparişi Mevlüt özel günler siparişi Bi...

 Siparişler
Yaş pasta siparişi
Şeker hamurundan kurabiye siparişleri
Şeker hamurundan yaş pasta siparişi
Mevlüt özel günler siparişi
Bir kase lezzetten sevgiler



HAYIRLI GÜNLER BEN GELDİM
BOL SİPARİŞLİ GÜNLERİMİZ OLSUN İNŞ.
CANLAR NASILSINIZ:))))

Beni soran gönül dostlarıma teşekkür ederim hamdolsun iyiyim.Şükür diyorum ilk bloğa başladığımda nasıl olacak, yolum nasıl açılır, nereden başlarım, derken bu seviyeye geldim hepinize teşekkür ederim sağolun varolun. İlk siparişi almaya buradan geçen sene duyurdum 2013 Mart ayıydı. Buradaki güzelliklere de bir bakın fikir olur sipariş almaya başladı yazısına tıklayın:) Bir Kase Lezzet sipariş almaya başladı yazısı:)))

Şimdiye kadar lezzetliniz neler yaptı, bunları sizlerle ve beni takip eden sipariş verenlere yeni resimler eklemem lazım dedim. Bide sorularınız var onları cevaplamak istedim:)))


Doğal lezzetler yapmaya çalışıyorum. Pandispanyalarım da oveleks kullanmıyorum.Pastaneler oveleks kullanıyor ve dışarıdan aldığınız yaş pastalar 1 yumurta ile yapılıyor şaşırdınız demi evet çok doğru ben gözümle görmesem inanmazdım. Buda oveleks sebebi ile oluyor.Ovelek katkı maddesi ve pastayı güzel kabartıp düzgün olmasını sağlıyor.

Ben fabrikasyon olmak istemiyorum doğallıktan yanayım hatta bu sebepten yaş pastaların kremasını kendim pişiriyorum ve kremayla, çikolatayla, kaymakla, tereyağı ile meyvelerle lezzetlendiriyorum. Hazır kremaları çırpıp pastalarıma kullanmıyorum. Resimlerde gördüğünüz dışını süslediğim sosları gerek meyve soslarını gerek çikolata soslarını da kendim yapıyorum.

Ama dışarıda satılan bütün yaş pastaları süsleyen soslar hep 5'er 10' ar kiloluk hazır, hemen dışını onlarla işlem yapmadan süslüyorlar.Kapatıyorlar tekrar başka pastaya kullanıyorlar bu fabrikasyondan başka nedir sizce soruyorum onun bozulmadan beklemesi mümkünmü içine konulan katkı maddeleriyle mümkün oluyor???? Yediklerinize dikkat edin.Ben bunları gördükten sonra dışarıdan yemiyorum.

Ben her pasta için yenisini pişiriyorum çünkü bizim sağlığımız benim için çok önemli. Bunları nereden biliyorsunuz diye soracaksınız hem pasta hanede hemde yemek bölümünde çalıştım. İşletmeler ne kullanıyor ben bir yer açacaksam sizlere lezzetler sunacaksam bunları öğrenmeliydim, merak ettim ve iki sektördede çalıştım. Sağlığımız benim için önemli, organik olması çok çok önemli:)))))

Ben hem yemek hem pasta siparişi yapmak istiyorum çünkü bilgi ve becerim ikisine de yeter bildiğiniz üzere hem Aşçılık hem Pastacılık belgem var. Ama gidişat pastadan yana bakalım önümüzdeki günler neler getirecek hayırlısı olsun. Sağlıklıklı,sıhhatli, huzurlu olalım gerisi olur olur gider inş.

Sizlerde sipariş vermek isterseniz ben ANTALYADA'YIM TEL: 05332737850

Bu kadar bilgi yeter demi canlar hadi bakalım lezzetlere geçelim:)))


1)Yukarıdaki bir yaş uçaklı pastayı tuğba hanımın yeğeni eymen için yaptım 40 -50 kişilik pasta.Pastayı yaparken çok mutlu oldum bütün evlatlarımızın hayırlı sağlıklı ömürleri olsun:)))


2) Bu güzel pastayı da Portakal çiçekleri ana okulunun etkinliği için Aylagül Gülsena için yaptım.20 Kişilik pasta. Bilmiyorum yaparken o kadar güzellikler yaşadım ki Rabbim sağlık sıhhat afiyetten ayırmasın Amin. Sizlerde özel tasarım isterseniz buyurun lezzetliniz yapsın:)))

Kendini özel hissetmek isteyen, sevdiklerini özel hissettirmek isteyen herkes için, ÖZEL bir PASTA mutlaka vardır... ve bu kişinin ÖZEL PASTA’sıdır…



3) Resimli yaş pasta Hayriyeciğimin bi tanesi Melih paşa için yaptığım 40-50 kişilik güzel bir çalışma.Sizlerde yaptırmak isterseniz. TEL:05332737850




4) Bu güzel kurabiyeler de Aylagül Gül sena için Portakal çiçeklerinin etkinliğine yaptım:))) Sizlerde özel tasarım kurabiyelerden nişan mevlit v.s. yaptırmak isterseniz ben burdayım:)))





5)Bu güzel pasta Okutan ailesi için yaptım 15 kişilik pasta. Nazlı ve Rana iki kızıyla çok mutlu olsunlar:))) Bu pastadan istek çok oldu sizlerde buyurun lezzetliniz yapar. Bunu beyaz kremalı da yapıyorum.

Hiç bir malzeme önceden hazırlanıp dondurulup sonradan kullanılmaz. Her siparişin tüm malzemeleri taze olarak temin edilip taze olarak pişirilir. Malzemelerin tamamı ev tipi ürünlerdir, herhangi bir katkı maddesi kullanılmaz. Tamamı güvenilir bilinen markalardır ve elde edilen sonuç; EV YAPIMI lezzetlerdir...
Sizlerde yaptırmak isterseniz. TEL:05332737850


6) Talacığımın oğlu yağız için yaptığım kurabiyeler Portakal çiçekleri anaokulu etkinliğine gitti. Güzel gönüllü talacığım evlatlarıyla çok mutlu olsun:)))


7) Buda Arkadaşım vesilesiyle arkadaşına Mevlit için yapılan 40-45 kişilik tavuklu nohutlu pilav. Sizlerde mevlit okuma toplantılara yaptırmak isterseniz arayın.




8) Buda kermes pastaları sipariş verenlere teşekkür ederim.Her şey gönüllerince olsun:) Çikolatalı, frambuazlı, orman meyveli, böğürtlenli, soslu, sossuz, pembe, beyaz, krakonlu, fındıklı, fıstıklı nasıl isterseniz. Sizlerde kermese, misafirlerinize, özel günlerinize, yaptırmak isterseniz TEL:05332737850 arayın:)))



9) Buda şeker hamurundan yapılan bir sepet kurabiye MAŞALLAH canlar. Düğün,nişan, sünnet v.s. merasimlerinize yapılır sipariş için sizleri de beklerim:)))

Herkese teşekkür ederim, daha koyacağım resimler çok inş. bidahaki sefere:)))
Rabbim hayırlı bereketli günler nasip etsin.Herkesin yolu açık olsun.
Mutluluk yüreğinizden eksik olmasın


29 yorum

  1. aylagül'ün pastasına bayıldım. Rengarenk çok güzel.
    Tabili diğerleride harika görünüyor.

    ellerinize sağlık.

    Sevgiler,
    http://yagmurunmodasi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. ellerine sağlık tatlım *-*
    hespı bırbırınden sahene olmuş*-*


    bloğumda cekılsım var beklerım sevgıler*-*

    YanıtlaSil
  3. Masaallah hepsi birbirinden guzel ve lezzetli gorunuyor ellerinize saglik.Rabbim yolunuzu acik etsin bereketini bol versin.

    YanıtlaSil
  4. Hayırlı bol siparişlerin,bereketli kazançların olsun Ayşe'cim,maşAllah hepsi çok güzel olmuş..Ellerine emeklerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  5. hepsi harika olmuş canım.ellerine sağlık.sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Görsel lezzet şöleni…
    Her biri ayrı lezzet ve görüntüde…
    Ellerine emeklerine sağlık canım…
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. hepside birbirinden güzeller. :)
    Ellerine , ruhuna sağlık.. Yaparsın , en güzelinden .. bayıldımki..

    YanıtlaSil
  8. Hoş geldiniz canlar:)))
    Teşekkür ederim sağolun güzel dileklerinize Amin inş.:)))

    YanıtlaSil
  9. Emeklerine saglik canim..:-)

    YanıtlaSil
  10. Ayşe ablacım,maşallah,tüm pastalar birbirinden güzel görünüyor..Rabbim işlerinde kolaylıklar versin.Yolun açık olsun inş.

    YanıtlaSil
  11. Yetenekli olduğum ama sabırlı olmayı başaramadığım bir konudur pasta işi:) harika görünüyor eline sağlık canım

    YanıtlaSil
  12. Merhabalar,
    Ellerinize emeğinize sağlık. Hepsini çok beğendim, beğenmemek mümkünmü...:)
    Bol müşterileriniz olsun inşallah...:))))
    Sevgilerimi bıraktım.

    YanıtlaSil
  13. Sevgili Ablacığım,
    çok ama çok başarılısın.
    Maşallah★☆★
    Allah her işini rast getirsin.
    Pastanı tatmak nasib olduğu için de ayrıca çok mutluyum.
    Profosyonel ve bir o kadar da özenli-duyarlı olman takdire şâyan.
    Gerçekten gönül rahatlığı ile yenilebilecek pastalar neredeyse yok. Bu arada senin bu anlattıklarından sonra insan bir daha düşünmeli.
    Senin olaylara ve yaptıklarına bakış açın sevgiyle ve doğrularla süslenmiş.
    O yüzden de yaptığın herşey çok lezzetli♥♡♥
    Selam, sevgi ve dua ile♥♡♥

    YanıtlaSil
  14. Hoş geldiniz canlar:)))
    Sağolun çok sevindim gözlerim doldu güzel dileklerinizi aldım kabul ettim ♥♡♥

    Benbir Tuğbacım bir yaş şeker hamur pastasını yeğenin eymen için yaptım Beğenip buraya güzel düşünce ve fikirlerini yazdığın için çok teşekkür ederim.Eline sağlık canım benim ♥♡♥

    AFİYET ŞİFA OLSUN.

    Sağlıklı sıhhatli olayım her zaman yaparım inş. hepinizin başımın üstünde yeriniz var.

    SAYGILAR SEVGİLER ♥♡♥

    YanıtlaSil
  15. Allah razı olsun ablacım.
    Amin.
    Hepsi çok güzeller.

    Ellerin dert görmesin.
    Maaşallah sana.

    YanıtlaSil
  16. Ayşe'm canım benim Allah hayırlı müşteriler versin sana inşallah, ellerine sağlık her yaptığın inanılmaz güzel..
    Sevgiyle sarıldım sana ablacığım..

    YanıtlaSil
  17. Hepsi de birbirinden güzel, rengarenk...ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  18. ellerine sağlık canım cok nefis görünüyorular

    YanıtlaSil
  19. Hepsi birbirinden güzel, ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  20. Hepsi de birbirinden harika görünüyor. Bu arada ben de Antalyadayım ve sizi çok örnek alıyorum. Çocuklar büyüdüğü zaman sizin yolunuzdan gitmeyi düşünüyorum:) belki bir gün tanışırız. Sevgilerimle:)

    YanıtlaSil
  21. ablacım ellerine sağlık..
    hayırlı kazançlar olsun..
    bereketli olsun..

    YanıtlaSil
  22. ne güzeeel. hayırlı olsun. :)

    YanıtlaSil
  23. canım ellerine sağlık...Bu hafta iyileştim artık...ay ne kötüydüm nasıl o hale geldim anlamadım Şükür bitti...bu hafta umarım yağmurda yağmaz da moral olarak da iyi olurum bakalım bugün çok güzel...görüşürüz...

    YanıtlaSil
  24. Hepsi birbirinden güzel ama en cıvıl cıvıl olanı ikinci sıradaki çiçekli pasta, bayılırım öyle desenlişeylere.. Ellerine sağlık Ayşecim :)

    YanıtlaSil
  25. Hepsi ama hepsi birbirinden nefis yaptıklarının ve çok emek vererek yapıyorsun Lezzetim. Hayırlı, bol kazançlar ve siparişler diliyorum canım benim.

    YanıtlaSil
  26. Hoş geldiniz sefalar getirdiniz canlar:)))
    Teşekkür ederim çok mutlu oldum sizi görmekle:)))Elleriniz dert görmesin:)))AMİN

    YanıtlaSil
  27. resimli tortlar cox gozel/ resimi uzerine nasil yapiyorsunuz? buralarda vafle ile yapiyorlar/

    YanıtlaSil
  28. Hos geldiniz.
    Aynur hanım resim aliniyor makinasi var gofret kağıda çekiliyor tabiki boyasida özel.

    YanıtlaSil
  29. Abla aradim buldum sonunda hepside birbirinden guzel pasta yapmak sana cok yakisiyor:)

    YanıtlaSil