Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Yeni Tarifler

latest

BALKABAKLI YAŞ PASTA/ MİSAFİR SOFRAM

HACCIN FAZİLETİ Dünya ve ahiret hayatı açısından önemli bir dönüm noktası olan hac, samimi ve ihlaslı bir şekilde yerine getirildiği z...


misafir sofram


HACCIN FAZİLETİ

Dünya ve ahiret hayatı açısından önemli bir dönüm noktası olan hac, samimi ve ihlaslı bir şekilde yerine getirildiği zaman, Müslümanı günahlarından arındırır, onun Allah katındaki derecesini yükseltir, cenneti kazanmasına vesile olur ve kişiyi ahlaken olgunlaştırır.
Gücü yetenlerin farz olarak ömürlerinde bir defa yapacakları bu ibadetin fazileti gerçekten büyüktür.
H.Ş. Kim Allah için hacceder de kötü söz ve davranışlardan sakınır ve günahlara sapmazsa kul hakları hariç annesinin onu doğurduğu günkü gibi günahlardan arınmış olarak döner. Hadisi şerifi, haccın ne derece faziletli bir ibadet olduğunu anlatmaya yeter.
Peygamber Efendimiz (s.a.v.) şöyle buyurmuştur:
Makbul haccın karşılığı Cennetten başka bir şey değildir. Umre de diğer bir umre ile arasındaki günahları siler.
Amellerin hangisi daha faziletlidir? şeklindeki bir soruya Peygamberimiz:
"Allah ve Rasûlüne iman" şeklinde cevap vermiş; sonra hangisi? diye sorulunca;
"Allah yolunda cihad" buyurmuş, sonra hangisi? denince;
"Makbul hac" diye cevap vermiştir.
Hacceden kimselerin Allah katındaki değeri çok yüksektir. Bu sebeple Yüce Allah onların içtenlikle yapacakları duaları geri çevirmez.

Peygamber Efendimiz
Haccedenler ve umre yapanlar Allah’ın misafirleridir. Kendisine dua ederlerse, dualarını kabul eder, Bağışlanma dilerlerse onları bağışlar buyurmaktadır.
Konuyla ilgili bir diğer hadis-i şerif de şöyledir:
Hac ve umreyi art arda yapınız. Çünkü bu ikisi, körüğün demir, altın ve gümüşün pasını giderdiği gibi fakirliği ve günahları yok eder.
Bir hadis-i şerifte de hac ve umre normalde gaza yoluyla yapılan cihada katılmayan yaşlılar, küçükler, güçsüzler ve kadınların cihadı olarak nitelendirilmiştir ki, bu da haccın ne derece faziletli bir ibadet olduğunu göstermektedir.
Mukarriblerden biri şöyle anlatır.
Arafat'ta İblis, bana bir insan suretinde göründü. Bir de ne göreyim, cismi gayet zayıf, rengi soluk, gözü yaşlı ve beli büküktü.Kendisine sordum

Ey İblis! Seni ağlatan nedir
Ticaret niyeti olmaksızın hacılar mevlâlarına doğru çıkıp gidiyorlar. Onların Mevla ya yönelmelerinden, Mevla'nın da onları mahrum etmeyeceğinden korkarım. Bu durum beni mahzun edip ağlatmaktadır.

Seni bu kadar zayıf düşüren nedir
Allah yolunda atların kişnemesi eğer benim yolumda olsaydı, daha hoşuma giderdi.

Rengini solduran nedir
Cemaatin ibadet konusunda yardımlaşmasıdır. Eğer onlar
günah konusunda yardımlaşsaydılar, bana daha sevimli gelirdi.

Peki, belini kamburlaştıran nedir.
- Kulun, Allah'a Yâ rabbi! Ben senden güzel sonuç istiyorum demesidir. Ben daima bir kulun amelini iyi görüp de mağrur olacağı zamanı bekler ve onun benim bu hilemi sezip de mağrur olmaktan kaçınmasından korkarım.

Yüce Allah’ın kullarını en çok affettiği gün olan Arafe gününde saçı başı dağılmış, toza toprağa belenmiş bir vaziyette el açıp Allah’a yalvaran kullarını Cenabı Hak mutlaka affeder. Önemli olan böylesine üstün bir ibadeti, gereği gibi yerine getirerek onun faziletinden yararlanmaktır.


30 EYLÜL 2013 PAZARTESİ
..........................................................................................................




HAYIRLI GÜNLER CANLARIM NASILSINIZ?????
Sevgi saygı muhabbetler dilerim. Beni sorarsanız hamdolsun çok iyiyim heyecanlıyım hacca gitme günlerim sayılı bol koşturmalı bol misafirli günler yaşamaktayım ondan netin başına geçemedim bu gün hadi Ayşe dostlarınla gitmeden sohbet et helalleş dedim.


Dostlar hakkımı helal edin buradan o kadar çok lezzet paylaştımki görsellerinden hakkınız geçtiyse yapamadıysanız canınız çektiyse hakkımı helal edin.Gitmek var dönmemek var Rabbim kabul olan Hac ve umreler yapmayı hepimize nasip etsin.


İyi günümde kötü günümde hep yanımda olan siz dostlarıma teşekkür ederim Rabbim hepimizden razi olsun. Niyyetlerinizi isteklerinizi kalbinizden geçirin hepinizi kalbimden geçireceğim şimdiden inşAllah dualarımızın kabul olmasını dilerim:))))


Rabbim hasta kullarına şifa dertli kullarına deva borçlu kullarınada tez zamanda ödemeyi nasip etsin:)))


Hepimize dünya ve ahiret saadeti nasip etsin. Ayrıca hepimize son nefeste dahil zihin açıklığı versin,kimseyi kimseye muhtaç etmesin,işlerimiz akkın huzurumuz yerinde olsun. Kabul olan hayru hasenat nasip olsun AMİN:)))

Rabbim geçmişte yaptığımız duaları şimdi yapacağımız duaları ve bundan sonra yapacağımız dualarımızı dergahında kabul olunanlardan eylesim.

Kendisine hakiki bir kul Rasülümüze hakiki ümmet varislerine hakiki evlat eylesin.

Rabbim bütün dünyaya barış huzur nasip etsin, ayrıca devletimizi milletimizi askerlerimizi korusun.AMİN...


Şimdiden kurban bayramınız mübarek olsun nice bayramları beraber geçirmek dileklerimle:)))
Bayram tatlılarıma bir göz atın canlar BAYRAM TATLILARI TIKTIK:)))


Evet canlarım Hac mübarekesine gelen dostlara hazırladığım masalardan birini paylaşmak istiyorum. Rabbim ağzımızın tadını hiç bozmasın:)))
balkabaklı yaş pasta

Neler yaptı lezzetliniz:)))


Muhteşem lezzet paçanga böreği için TIKTIK:)))


Vaz geçilmezim mmm tuzlu simidim için buyurun TIKTIK:)))


İkramlarımın olmazsa olmazı kısırım buyurun TIKTIK:)))


Domates sosum için buyurun TIKTIK:)))

Mis gibi ev turşuları için buyurun TIKTIK:)))


Kahve kokan mis gibi tiramisu buyurun TIKTIK:)))


Salatalarıma bir göz atın canlar TIKTIK:)))


Şeker hamuru kurabiyelerim buyurun TIKTIK:)))


Ay kurabiyesi ve tahinli kurabiye tarif en kısa zamanda eklenecek:)))


Bu gün sizlerle kabaklı yaş pasta paylaşacağım benim çok sevdiğim lezzet tatlısını severek yeriz kabak tatlısı ve kabağın faydaları TIKTIK:)))


Haydi bayanlar baylar buyurun bal kabaklı yaş pasta yapalım
Pamuk eller mutfağa


KABAKLI PASTA MALZEMELERİ
KABAKLI YAŞ PASTANIN MALZEMELERİ
Keki için:
4 Yumurta
3 Kahve fincan şeker
4 Kahve fincanı un
1 Kahve fincanı sıvıyağ
1 Çay bardağı su
1 Kabartma tozu
Kek piştikten sonra 1 çay bardağı süt

Kaymağı için:
3 Kaşık un
3 Kaşık şeker
1 Kaşık tereyağı
4 Su bardağı süt
1 Vanilya
1 Paket krem şanti
200 Gram kaymak

Not: Ara katlarına isteğe göre ceviz serpin

Üzerinin kabak püresi için:
Bir buçuk kilo bal kabağı
1 Su bardağı şeker
1 Kaşık nişasta
Nişastayı açmak için az su
Yarım çay kaşığı tarçın

KABAKLI YAŞ PASTA YAPILIŞI
KABAKLI YAŞ PASTA NASIL YAPILIR
1) Öncelikle kekini yapalım: Yumurta ve şekeri bir kaba koyalım çırpalım.Diğer malzemeleride ekleyip kelepçeli kalıba yağlı kağıt keselim ve kekimizi dökelim170 Derecede pişirelim.

2) Şimdi kaymak için tencereye yağı koyalım kokusu gelince unu koyalım çevirelim şimdi sütünü ekleyelim blendırla karıştıralım topakları gitmesi için şimdi şekerini ve vanilyayı ekleyelim koyu kıvamda pişti altını kapatalım. Soğuyunca kaymak ve toz krem şantiyi içine koyup çırpalım. Not:Kaymak kıvamında olacak:)))

3) Kekimizi ikiye keselim 1. keki kelepçeye koyalım sütle ıslayalım kaymağı ikiye bölelim 1. ayırdığımız kaymağı sürelim 2. keki koyalım kalan sütle ıslayıp kalan kaymağı sürelim.

Not: Ara katlarına isteğe göre ceviz serpin:)))

4)Şimdi sıra üzerinin kabağında Kabakları soyduk küpküp doğrayıp şekerini ilave edelim, biraz sulansın ocağa koyalım pişsin blendırdan geçirelim. nişastayı su ile açalım kabağa karıştırarak ekleyelim kıvamı alana dek kaynasın altını karıştıralım. Evet şimdi altını kapatalım soğusun tarçını koyalım karıştıralım.
Not: Ben pürenin tadını diyet yaptım sizlere az gelirse şeker ilavesi yapabilirsiniz.


5) Kelepçeli kalıptaki pastamızın üzerine kabağı yayalım ve dolaba koyalım. Biraz dursun istediğimiz zaman, kalıptaki pastadan kelepçeyi çıkaralım istediğimiz şekilde süsleyip kesip servis yapalım.ELLERİNİZE SAĞLIK:))


AFİYET ŞİFA OLSUN EFENDİM


Bana müsaade canlar şimdiden
BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN





TEKRAR GÖRÜŞMEK ÜZERE HOŞ ÇAKALIN :)))
BİR KASE LEZZET SEVGİ SAYGI MUHABBETLER DİLER:)))

54 yorum

  1. masa muhteşem gorunuyor.hepsıde bırbırınden lezzetlı ..rabbım tum hacıların ıbadetlerını kabul etsın.hayırlı yolculuklar versın. sevglerımı bırakıyorum..http://pinarintarifdefteri.blogspot.com/.

    YanıtlaSil
  2. Hayırlı günler Ayşe hanım. Allah razı olsun güzel paylaşımınız için Rabbim bize de gidebilmeyi nasip etsin inşaAllah o mukladdes beldelere layıkıyla.

    hep kabaklı bir pasta denemek istedim fakat hiç cesaret edemedim.evde kabağım varken sizin tarifinizi deneyeceğim inşaAllah. ama bayramda daha iyi olur değilmi? öpüyorum sizi Allah'a emanet olunuz! :)

    YanıtlaSil
  3. Unuttum Rabbim hayırlısıyla yüz sürebilmeyi hayırlı, feyizli hac ibadetinizi ifa edebilmenizi nasip etsin. sofranız da muhteşem bu arada gene her zamanki gibi.. maşaAllah size. bizi de dualarınızda unutmayın oralarda. Rasulullah efendimize çok selam acizane...

    YanıtlaSil
  4. ellerine sağlık arkadaşım her ne kadar sanal olarakta birbirimizi tanıyorsakta sağlıkla gidip dönmek nasip etsin allah bizede nasip eder inşallah o topraklara gitmeyi

    YanıtlaSil
  5. Sofra harika görünüyor, hepsi çok güzeller, bal kabaklı tatlıyı bende denemek isterim,
    Hacca gidiceksiniz sağlıkla ,hayırlısıyla yapın tüm ibadetlerinizi, çok dua edin, bizlere, ülkemize, vatanımıza,
    Sevgilerle, Hayırlı yolculuklar

    YanıtlaSil
  6. ablacığım rabbim hayırlısı ile gidip gelmeyi nasib etsin ve bizlerede o mübarek topraklara gidebilmeyi nasib etsin.. dualarında unutma inşallahh...
    sofranda çok güzel bereketli olsun..

    YanıtlaSil
  7. İyi yolculuklar olsun Ayşem.. ALLAH KABUL ETSİN ZİYARETİNİZİ hayırlısı ile gidin gelin. Çok güzel bir mas aher zamanki gibi aydınlık ve pırıl pırıl. Tariflerde süper..Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  8. Ayşe'ciğim Allah hayırlısı ile gidip gelmeyi kısmet etsin inşallah.Sofra muhteşem ellerine,emeğine sağlık.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  9. Rabbim ibadetinizi şimdiden kabul etsin.mübarek etsin.gidip te hayırlısıyla dönenlerden etsin.inşaALLAH bizede nasip olur.Allaha emanet olun

    YanıtlaSil
  10. Ay canlarım hoş geldiniz sefalar getirdiniz valizimi hazırlıyorum inşAllah gideriz nasip olur.
    Teşekkür ederim sağolun herkesin dilekleri kabul olsun:)))

    YanıtlaSil
  11. Allah sağlıkla gidip gelmeni nasip etsin canım. Yaptıklarının hepsi muhteşem görünüyor.

    YanıtlaSil
  12. Kuzum Rabbim Firdevs makamında kabul etsin inşallah ibadet ve dualarınızı
    Bizlerede nasip etsin o mübarek topraklara yüz sürmeyi dualarda unu tulmamak dileğiyle,öpüyorum...

    YanıtlaSil
  13. Ayşecim çok çok sevindim arkadaşım genç yaşta gitmek ne güzel Rabbim hayırlısıyla sağlık içinde hacı olup dönmeni nasip etsin İNşaAllah...
    Duanda bizlerede yer verirsen çok sevinirim...

    YanıtlaSil
  14. Size hayırlı yolculuklar diliyorum, tüm dualarınızın ve ibadetlerinizin kabul olması dileklerimle...
    Pasta her zaman ki gibi süper, ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  15. Canım sağlıkla hayırlısı ile gidip dönmeler nasip etsin Rabbim.Ellerine sağlık masa muhteşem,sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  16. Ayşemmmm
    bu ne güzel dilekler , dualar... Allah hepimiz için kabul etsin inşallah.
    Canım benim hayırlısıyla gidip gelin inşallah. Allah kabul etsin bize de nasip etsin.
    Seni kucaklıyor , sevgilerimi gönderiyorum

    YanıtlaSil
  17. Ayşe'cim Allah hac vazifeni kabul etsin şimdiden canım.Tüm ibadetlerini hayırlısıyla,sağlıkla,sihhatle yapıp gelmen dileğiyle..Rabbim bizlere de o mübarek yerlere gitmeyi,hac ve umre görevlerini yerine getirmeyi nasip etsin.Benden yana kat be kat hakkım helal olsun canım..Sende helal et..Hayırlı yolculuklar sevgiler:)

    YanıtlaSil
  18. Allah sağlıkla gidip gelmenizi nasip etsin inşallah.annemde 7 ekimde antalyadan gidicek. belki aynı kafiledesiniz:)siz hangi tarihte gidiyorsunuz

    YanıtlaSil
  19. Canım hayırlı olsun hac yolculuğun güle güle git gel sofran bir harika gönlümüz hepsinden yapmak geçti nasip oldukça deneyeçeğiz ellerine sağlık bizim içinde dualar et hacılarda öptüm canım

    YanıtlaSil
  20. Hayırlı yolculuklar olsun canım.Allah güle güle gidip gelmek nasip etsin inşaallah...Çook selam götürün.

    YanıtlaSil
  21. Off of nasıl bir masa.Ellerinize sağlık herşey harika görünüyor...Rabbim hayırlısıyla gitmenizi ve dönmenizi nasip etisn..Hayırlı yolculuklar...öpüyorum sizi..sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  22. Ablacım..
    Bu yolculuk ifadesi güç..başı bambaşka sonu bambaşka..
    Kendini kollayan daha çok kollanmalı,sarılan daha çok sarılmalı..
    Daha az söz daha çok mana ile yaşamalı..Rabbim tamamına erdirsin dilerim..
    Yazmak istediğim o kadar çok şey var ki ancak kelimeler çok hafif ve boş kalıyor.
    Bizden de selam söylemeyi unutma olur mu?

    YanıtlaSil
  23. rabbim hayırlısıyla gidip gelmeni,haccı kabul olan kullarından olmayı nasip etsin,sağlıkla dön arkadaşım,bizleri de dualarından eksik etme,sevgiler....

    YanıtlaSil
  24. rabbım ıbadetlerını kabul etsın ınsallah hayırlı yılculuklar

    YanıtlaSil
  25. Ayşeciğim eline sağlık canım. Masan çok harika gözüküyor. Bal kabağını pek sevmem ama eminim keki lezzetlidir. Verdiğin değerli bilgiler ve tarif için teşekkürler.
    Sevgilerimi bırakıyorum canım.
    Hoşçakal.

    YanıtlaSil
  26. Ayşemmm canım Allah kabul etsin sağlıkla sıhhatle afiyetle gidip gelmek nasip etsin bizlerede nasip olur inşallah canım benim. Bu kadar kısıtlı kontenjan senesinde çıkmasına çok sevindim. Kabede benim ve ailem için dua etme borcu yüklesem üstüne ayıp etmem demi. Canım benimmm sofra zaten her zamanki gibi lezzet deryası. Ellerine sağlık. Gitmeden görüşürüz inşallah. Seni seviyorum..

    YanıtlaSil
  27. Merhabalar,

    Her zaman ki gibi yine çok güzel balkabaklı yaş pasta tarifiniz, misafir sofranız ve hac yolculuğu ile ilgili duyurunuzu da içeren muhteşem bir sayfa hazırlamışsınız. Elinize, emeğinize ve yüreğinize sağlıklar dilerim.

    Hacca da gideceğinizi duyunca çok memnun oldum. Cenab-ı Hakk, hayırlı ve mübarek kılsın. Güle güle gidin ve gelin inşAllah!

    Selam ve dualarımla birlikte en Güzel'e emanet olun.

    YanıtlaSil
  28. Pasta ve masa harika gözüküyor,ellerinize saglik.Yiyenlere afiyetler olsun.
    Rabbim hepimize Hacca gitmeyi nasip etsin,aminnnn

    YanıtlaSil
  29. Ne güzel bir haber :) Güle güle gidin güle güle gelin. Benden yana helal olsun asıl siz helal edin, paylaştığınız güzellikler için.
    İbadetlerinizde kolaylıklar diliyorum. Sevgi ve muhabbetle...

    YanıtlaSil
  30. Ne mutlu sana rabbim kabul eylesin...nasıl heveslendim anlatamam,inşallah birgün bizlere nasip olur ...hayırlısıyla gidip dönmek nasip etsin mevlam...benden de çok selam söyle arkadaşım ,hakkım helal olsun,sende bizlere hakkını helal et...görüşmek üzere...Allaha emanet ol...

    YanıtlaSil
  31. Hos geldiniz.Çok tesekkür ederim nasipse yarin bu saatlerde medineye giden uçakta olacagim.Dua etmezmiyim insAllah kabul olan dualardan hac ve umrelerden olur Amin.Beni yalniz birakmayip o güzel ellerinizle yazdiginiz yorumlar benim icin altin degerinde Rabbim hepimizden razi olsun.Sevgiler saygilar.

    YanıtlaSil
  32. rabbim sağlıcakla gidip dönmeyi nasip etsin ablacım...
    duygulandırdın beni,tutaamdım göz yaşlarımı.
    bizden selam götürmeyi unutma GÜL kokulu diyarlara olur mu.
    küçücükte olsa bu nacize kardeşini hatırlarsan dualarında,bahtiyar olurumm çookk.
    sarılıyorum sıkıca,rabbime emanet olasınız.
    (beyza,m için yapabileceğimiz bir şey olursa,her daim hazırım,bilesin..)
    öpüyorumm..

    YanıtlaSil
  33. Ayşecim; güle güle git, güle güle gel.. Allah dileyen herkese nasip etsin. Şimdiden iyi yolculuklar ve Allah kabul etsin canım. Sofranın harikalığına diyecek yok, benden yana tüm hakların helal olsun arkadaşım..

    YanıtlaSil
  34. Allah kabul etsin, çok sevindim sizin adınıza, genç yaşta gitmek ne güzel, sağlıcakla gider gelirsiniz inşallah, bize de nasip olur inşallah...

    YanıtlaSil
  35. Hayırlı günler canım...
    Hayırlı olsun Hacılığınız Rabbim bana da nasip eylesin inşAllah.
    Hamarat arkadaşım masan nefis lezettelerle olum hepsi hımmm ellerine sağlık afiyet bal olsun...
    sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  36. Canım vaktin olursa etkinliğime tarif yollarsan sevinirim seni hangi nefis lezzet şımartır bekliyorum:)
    Ayrıntılar...
    Merhaba canlarım :) 27 Eylül 11 Ekim 2013 Tarihleri arasında Şımartan Tatlar etkinliği yapmaya karar verdim.
    Beni şımartan un helvası ve çikolatalı tatlardır.
    Peki ya sizi hangi nefis yiyecek tat şımartır?
    Sizleri Şımartan Tatları benimle paylaşmanızı bekliyorum.
    Paylaştığınız tarifin linkini bana yorum olarak yazmanız yeterli...
    Sevgilerimle
    Banu Altun

    YanıtlaSil
  37. Allah kabul etsin sağlıkla gidip gelmeyi nasip etsin.
    herşey nefis görünüyor ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  38. Ayşecimmm canımm ne güzel bir haber bu Allahım kabul eylesin.
    Eşim ümreye gidebilmişti. Bana nasip olmadı dilerim rabbimden birgün bana da nasip eder oraları görüp yüz sürmeyi nasip eder inşallah ne olur benim içinde dua et rabbim bana da nasip etsin canım arkadaşım..
    Ay çok ama çok mutlu oldum senin bu yazını görünce sanki ben gidecekmişim gibi heyecanlandım.
    Ne olur herşeyi çok incele en ince detayına dek anlat bizlere olur mu
    Allah hayırlısı ile gidip gelmeyi nasip etsin..
    Sofrana gelince söylenecek tek söz var oda süper herşey harika rabbim gelen misafirlerinle bereketini arttırsın inşallah.
    sevgiyle kal
    Bu arada ufacık bir duyurum var belki katılmak istersin.
    Sitemde http://birdemliksohbet.com/Default.aspx?ad=incele&id=826#.Uk63g9K8BfB bir bayram hediyem var .
    Belki takipçilerine duyurmak istersin. Yada bu yorumda okuyup gelirler Bayram hediyesi olsun istiyorum
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  39. hac sofraniza bayildim ellerinize saglik hayirli gunler diler banada beklerim sevgiler

    YanıtlaSil
  40. <Masa muhtesem, hayirlisi ile gidip gelin simdiden kabul olsun..Kurban Bayraminiz kutlu olsun..geldikten sonra gorusmek dilegi ile sevgiler..

    YanıtlaSil
  41. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  42. Merhabalar.

    Malum Kurban Bayramı yaklaşmaktadır. Ve siz de şu anda Mekke'de hac farizasını yerine getirmekle meşgulsunuz. Bu vesileyle Kurban Bayramınızı kutlarım.

    Bizleri Allah'a yaklaştıracak olan kurbanınızın da hayırlı ve mübarek olmasını Cenab-ı Hakk'tan niyaz ederim.

    Cenab-ı Allah, hac görevinizi layıkıyla yerine getiren, haccı makbul ve kabul olunan kulların zümresine ilhak eylesin inşAllah!

    Selam ve dualarımla birlikte en Güzel'e emanet olun.

    YanıtlaSil
  43. ayse ablacim nerdesin die merak ettim meger kutsal topraklardaymissin cok sevindim allh kabul etsin haci ayse ablam bnm masalh

    YanıtlaSil
  44. Canımmm lezzetlim hac ibadetini Rabbim kabul etsin sanırım henüz dönmedin. kurban bayramını kutluyorum ,sevgilerimle

    YanıtlaSil
  45. Canım Lezzetim Allah tüm dualarını kabul etsin. Öyle sevindimki Hacca gitmene hayırlısı ile gidip gel inşallah.
    Masa için söyleyecek sözüm yok, nefis. Ellerine sağlık.
    Bayramın mubarek olsun...

    YanıtlaSil
  46. huzurlu keyifli bir bayram dilerim.
    :)

    YanıtlaSil
  47. Sizlerde Yemek Tarifi Formumuzdan Yemeklerinizi Paylaşabilir ve Gelir Elde Edebilirsiniz..

    http://www.yemekforumu.com/forum.php

    YanıtlaSil
  48. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  49. Merhabalar çok guzel anlatmissiniz tskler kaymagi yaparken un yerine bugday nisastasi kullanablr miyiz un kokusu beni rahatsiz ediyor da?

    YanıtlaSil
  50. Adsız kardeş nişastada olur. Kıvamını ayarlayın.

    YanıtlaSil
  51. Woow siteniz çok güzel buda benim ıslak kek tarifi sitem http://sofrayemektarifleri.blogspot.com sitesinde en güzel pasta tarifleri ve hünerli bayanlardan yemek tariflerine ulaşabilirisniz.

    YanıtlaSil
  52. masanız harika görünüyor.masadan ziyade bu masalarda ki muhabbetler harika oluyor.gönül dostları ve ailelerle en güzel vakit bu masalarda geçiyor bence.ee tabi bu enfes lezzetlerde muhabbete muhabbet katıyor.ellerınıze saglık.blogunuzu hemen takıbe alıyorum bana da beklerım emekkafee.blogspot.com

    YanıtlaSil
  53. ÇOK GÜZEL BİR MASA DAYANAMADIM YİNE GELDİM. Kabaklı pastadan yapacağım inşallah

    YanıtlaSil